Ezüst minősítés jár cégünknek a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján

Nagy büszkeséggel és örömmel tudatjuk Önökkel, hogy a Gege Hungary Kft. a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a pénzügyileg legstabilabb vállalkozások között szerepel. Ez a nemzetközi cégminősítő rendszer a pénzügyi stabilitás és üzleti megbízhatóság mércéjeként szolgál, és cégünket a legjobbak közé emelte.

Cégünk tanúsítványa ide kattintva érhető el.

Dun & Bradstreet AAA Tanúsítvány – Az Érték és Bizalom Jegyében

A Dun & Bradstreet által kiosztott AAA tanúsítvány a pénzügyi stabilitás és megbízhatóság élvonalát jelenti. Cégünknek, a Gege Hungary Kft.-nek, idén sikerült elnyernie ezt a kivételes minősítést, ami az ezüst fokozatot jelenti. Ezzel Magyarországon csak a vállalkozások kis százaléka büszkélkedhet, és kiemeli, hogy vállalkozásunk pénzügyi lábakon áll és rendkívül alacsony a fizetésképtelenség kockázata.

Mit Jelent az AAA Tanúsítvány?

  • Objektív Minősítés: A Dun & Bradstreet nemzetközi hírű cégminősítője független és objektív értékelés alapján ítéli oda a tanúsítványokat.
  • Magas Presztízs: Az AAA minősítés az üzleti világban magas presztízst jelent, és nemzetközi szinten is elismert.
  • Alacsony Kockázat: Az ezüst fokozat azt mutatja, hogy a Gege Hungary Kft. rendkívül alacsony fizetésképtelenségi kockázattal rendelkezik.

Ellenőrizze le Ön is!

Mindenki számára elérhető adatbázis, a tanusított cégekről: Ide kattintva érhető el

Megerősítés cégünk számára

Nagy megtiszteltetés a Gege Hungary Kft. számára, hogy ezen objektív cégminősítés alapján a legjobbak és legstabilabbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy vállalkozásaink fizetésképtelenségi valószínűsége rendkívüli módon alacsony. Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével ügyfeleink, gyártóink, beszállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a szakértő cég független szakértőként ismerte el cégeink stabilitását azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk vállalkozásaink építésében, fejlesztésében.

Üdvözlettel,

Gege Hungary Kft.

Megosztom

Még több cikk:

Egyedi lelátófedés – Visegrádi palotajátékok

Képeinken egy igazi büszkeség-munka látható, amelyet csapatunk a népszerű Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokra készített.Az egyedi GEGE típusú lelátófedés mérete 38,5 x12 x 6 méter. A tüzihorganyzott acél szerkezetre

Budapest-Népliget FTC edzőpálya lelátó

A GEGE Hungary számtalan sport és különleges kulturális esemény megrendezésére alkalmas helyszínnek biztosított már feszített ponyvás árnyékoló megoldást de mindig büszkék vagyunk ha egy újabb

Hajdúszoboszló – Gege membrán napvitorlák

Az elmúlt években számtalan fejlesztés vette kezdetét Hajdúszoboszlón, amely során több sétálóutcát építettek és kötöttek össze, megnyitott a csónakázótavi sétány, valamint teljes egészében parkká alakították

Tovább az ajánlatkérésre