Hajdúszoboszló – Gege membrán napvitorlák

Az elmúlt években számtalan fejlesztés vette kezdetét Hajdúszoboszlón, amely során több sétálóutcát építettek és kötöttek össze, megnyitott a csónakázótavi sétány, valamint teljes egészében parkká alakították át a Gyógyfürdő előtti parkolót.
Ezen utóbbi változásnak lehettünk mi is részesei, hiszen az új téren G&G membrán napvitorla szerkezet nyújt hangulatos menedéket az alatta elhelyezkedő vendéglátó egységek és járókelők számára.
A grandiózus munka komoly szakmai kihívást és összetett mérnöki munkát jelentett, hiszen a horganyzott acél tartószerkezet egy 8 méter magas, 30 m hosszú és 12 m széles a napvitorlát feszít a sétálóutca felé.

Membrán napvitorla Hajdúszoboszlón 3

Az egyedi projekt kivitelezése új mérföldkő cégünk életében is, büszkék vagyunk minden munkatársunkra aki részt vette benne!

Amikor elkészül egy ilyen létesítmény, mindenkinek a szája tátva marad. Gyönyörű, hajlított, íves lepkeszerű formák, és kecses vonalak jellemzik az ilyen ponyvás megoldásokat.

Keressen minket bizalommal!

Megosztom

Még több cikk:

Egyedi lelátófedés – Visegrádi palotajátékok

Képeinken egy igazi büszkeség-munka látható, amelyet csapatunk a népszerű Visegrádi Nemzetközi Palotajátékokra készített.Az egyedi GEGE típusú lelátófedés mérete 38,5 x12 x 6 méter. A tüzihorganyzott acél szerkezetre

Budapest-Népliget FTC edzőpálya lelátó

A GEGE Hungary számtalan sport és különleges kulturális esemény megrendezésére alkalmas helyszínnek biztosított már feszített ponyvás árnyékoló megoldást de mindig büszkék vagyunk ha egy újabb

Impozáns körkarámot építettünk

Fennállásunk óta számtalan egyedi építmény létrehozásában vettünk már részt, szeretjük amikor munkánk eredménye elégedettséget vált ki a megrendelőből. Nemrég egy olyan körkarám építését hajtottuk végre, amely tökéletes

Tovább az ajánlatkérésre