Vannak értékek, melyeket az ember nem vihet be maga mellé a szobába és sajnos az időjárás kellemetlen meglepetéseket okozhat ilyenkor. Előfordult már Önnel, hogy nem volt hová eltenni télre a kerti bútorokat és tavasszal meglepődve tapasztalta, hogy a hó alól már nem ugyanaz a bútor kerül elő? Tönkrement, csúnya lett…

Takaróponyváink többféle méretben, kivitelben és minőségben készülnek, hogy Ön kiválaszthassa az igényeihez a legmegfelelőbbet és gyakorlatilag nincs, amit ne tudnánk lefedni, megvédeni vele.

 

Termékeink alapanyagát nagy részben egy a kamionokon is használt 650 g/m2-es poly ponyva adja.

A poly ponyva nem más, mint egy szövet, ami két oldalt van pvc anyaggal bevonva. A szövet adja a ponyva nagy szakítószilárdságát, a pvc pedig a vízállóságát.

Az általunk használt ponyvák mind UV álló lakkréteggel vannak ellátva, ami még ellenállóbbá, tartósabbá teszi a terméket Tapasztalataink szerint kamionokon folyamatos használat és a nagyfokú igénybevétel (sérülések, benzingőz stb.) ellenére az általunk használt anyagok 6-8 évig is kitartanak.

Mire gyártottunk már alakra szabott ponyvákat?

 

motorcsónak fedése kerti díszszobrok ponyvázása 
személyautó fedése  terasz kőkorlát befedése 
pótkerék ponyvázása  kemenceponyva 
kerti bútorok védelme  motorbicikli ponyva 

 

Keresse fel szakmai weboldalunkat, nézzen körbe eddig legyártott termékeink közt és állítson minket kihívás elé azzal, hogy olyan dolgot kell lefednünk és megvédenünk, melyet korábban még soha. Az alábbi linken számtalan képes referenciát, megoldást és tippet talál!