A medencefedés megkíméli a vizet attól, hogy folyamatosan kosz kerüljön bele és megvédi tulajdonosát az idegeskedéstől, hogy ismét a tisztogatással kell foglalkozni a családdal való önfeledt szórakozás helyett. Tudta Ön, hogy az időjárástól való megkímélés mellett a mi termékünk arra is alkalmas, hogy megvédje a legkisebbeket a medencébe esés veszélyétől, amikor épp az nincs használatban?

Termékeink tartós, könnyen tisztítható és használható megoldások, melyek formailag teljesen egyedi igényre szabottak. Speciális vázszerkezetük és motorizálhatóságuk miatt könnyedén kezelhetők és mozgathatók a szezonváltások alkalmán túl, akár napi szinten. Amennyiben nem talál elképzelésének megfelelő típust az előre megálmodott formáinknál, úgy mi minden kivitelezhető medencefedés elképzelést megvalósítunk! Lehet az alapanyag fa, alumínium, acél, polycarbonát, üveg, stb…

Szeretne ennél többet is megtudni a medencefedések formai és szerkezeti megoldásairól? A témával foglalkozó weboldalunk szakmai leírásaiból, referencia képeiből és videóiból azonnal választ kaphat kérdéseire, és természetesen munkatársunk is örömmel várja hívását!