Előfordult már Önnel, hogy fontos szállítmánya azért nem ért célba, mert javítgatni kellett a teherautó-, kamion ponyváját? Ne adj Isten elázott a méregdrága rakomány?

A legjobb helyen jár, ha soha többé nem szeretne ilyen szituációba kerülve elesni az ügyfeleitől!

Kell-e annál több bizonyíték, hogy termékeink komplett gyártására 5 év garanciát adunk? A professzionális minőségről pedig nem csak a legjobb alapanyagok, hanem a leghozzáértőbb, precíz szakmai kezek is gondoskodnak.
Gyártás után a jármű ponyvája többfajta módon is dekorálható-reklámfeliratozható. Készítünk a festett dekoráción keresztül a full printig (teljes egészében nyomtatott képanyag), reklámot a felületre, ami az adott cég arculatának és igényeinek megfelel.
Az utánfutó ponyvától, a ló szállító- és jeep ponyván keresztül, a nyerges kamionflottáig kevés olyan jármű létezik, amire kollégáink korábban még nem készítettek fedést. Több mint 18 éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött könnyedén ponyváznak be bármilyen formát, és kizárólag kiváló minőségű alapanyagból dolgoznak!

Szeretne ennél többet is megtudni az adott témában? Járműponyvákkal foglalkozó weboldalunk szakmai leírásaiból, fotókkal alátámasztott példáiból, galériájából percek alatt fény derülhet kérdéseire. Munkatársunk is örömmel várja a témával kapcsolatos megkeresést az adott oldalon.