A Gege Hungary Kft. 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy professzionálisabb alapokon értékesítse, és fejlessze a G&G termékeket. Kimagasló szakmai tudással, mérnöki  háttérrel és sok-sok év tapasztalatával rendelkezünk a raktársátrak és ponyvák gyártásában.

A G&G logó egy fiatal fiú álmából született 1995-ben. Innovatív ötleteivel, tudásvágyával és tenni akarásával mára egy biztos alapokon álló erős logó, márkává nőtte ki magát, amit a több mint 10.000 elégedett vásárló is tanúsít.

Piackutatásaink során, ügyfeleink a kiemelkedő minőséget, a megfizethető árat és a kiváló ár - érték arányú funkcionalitást említették meg rólunk pozitívumként.


Dekorációs, ponyvás, lakatos, asztalos műhelyeinkben és a varrodánkban, szakmai téren megbízható és elismert szakemberekből álló, jól összehangolt csapattal kívánunk a piaci igényeknek megfelelni. Mindig követjük a trendeket és fejlesztjük magunkat, hogy szünet nélkül a legjobb minőséget nyújthassuk. Ebben segít belső vállalatirányítási rendszerünk.

ISO 9001-es minősítésű cég vagyunk és a piacon egyedülállóan felelősségbiztosítással rendelkezünk.
Tervezőinknél mindig az ötlet, az innováció, a kreativitás, és a biztonságos megvalósíthatóság a legfontosabb. Rengeteg referenciánk is bizonyítja, hogy nem véletlenül adunk termékeinkre kiemelkedően hosszú garanciát.


Szeretettel várjuk régi és új partnereink megkeresését, véleményét, visszajelzését!

 

Hívjon minket: 06 34 522 700

 

Steiner Zoltán
Cégvezető

  steiner@gege.hu

Szabó Gábor
Értékesítési vezető

  szabo@gege.hu

Kuncze Rita
Vezetői- és értékesítési asszisztens

  titkarsag@gege.hu
   20/335-66-55


Némediné Sümeg Magdolna
Cégvezetői asszisztens

  asszisztens@gege.hu

Móráné Piller Ildikó
Gazdasági ügyintéző

  penzugy@gege.hu

Kutacs Evelin
Értékesítési asszisztens

  ertekesites@gege.hu
   20/3282850


Kiss Zsolt
Tervező, fejlesztő

  gege@gege.hu

Tóth Szilvia
Projektfelelős

  projekt2@gege.hu
   20/3663325

Pammer József
Telephelyvezető

  telep@gege.hu
   34/522-700


Berencsi Judit
Munkatárs

  info@gege.hu
    34522700

Szentgyörgyi Gábor
Munkatárs

  info@gege.hu
   34/522-700
"Szakszerű munka készült, határidőre. Kitűnő szakmai tudással dolgoznak." - Szolga István, a Margitszigeti- és Városmajori Szabadtéri Színpad műszaki igazgatója

 

"Szimpatikus volt, hogy a széles anyag- és színválaszték mellett gyors volt a felmérés, a megvalósításkor pontos kivitelezéssel. Nagyon elégedett voltam vele." - Pataky Bea, magánszemély

 

"Már 12 éve dolgoztatunk a G&G-vel. Nagyon jó, hogy minden munkafázist meg lehet beszélni és mindig meg akarnak felelni az igényeinknek. A többi hasonló tevékenységgel foglalkozó cégekhez képest, a gege sokkal rugalmasabb." - Dobos István, a Transintertop Kft. beszerzője

 

„Egy elmaradásunkat szerettük volna pótolni klubtagjaink felé, azzal, hogy a mobil fedett golfelütőt újra kihelyezzük a driving range-re. Sajnos egy korábbi vihar annyira megrongálta a ponyvát, hogy azt javítani már nem lehetett. Ekkor találtunk rá a Gege Hungary Kft-re. A megrongálódott ponyva alapján immár erősebb anyagból készült el az új fedés. Már a kapcsolatfelvétel során és az árajánlat adásakor is tapasztaltuk a profi szemléletet és a végeredmény is igazolta, hogy a cég jól szervezetten és hatékonyan végzi a munkáját. A végzett munka minőségével tökéletesen elégedettek vagyunk a Pannónia Golf & Country Club minőségi elvárásait teljes mértékben teljesíti.” - Harnos László, a Pannonia Golf & Country Club klubigazgatója

 

"Tisztelt Szabó Úr!

Kicsit megkésve, de küldöm az ígért fotókat a székesfehérvári teraszról. Az említett ráncosodás, gyűrődés teljes mértékben megszűnt. Köszönöm a korrekt kivitelezést." - Buza József, magánszemély

Sok-sok éve már, hogy cégünk támogatja az Oroszlányi Sport Egyletet, illetve a tatabányai Mega Tech Thai Box Sportegyesületet. Valamint a Segítsd meg Alapítvánnyal folyamatosan együtt dolgozunk azon, hogy a nélkülöző gyermekeknek képesség fejlesztő, kreativitást serkentő eszközöket adhassunk!

 

A lenti bejegyzések és képsorok árulkodnak munkáinkról, ténykedéseinkről, arról, hogyan próbálunk segíteni, ott, ahol lehetőségeink adottak.

 

2016

 

Oroszlányi Sport Egylet - OSE LIONS

A szezon első támogatója: TERASZOK.HU

Szabó Gábor: "Az OSE Lions nagyon közel áll a szívünkhöz, mert példamutató az egyesület fejlődése, ezen túlmenően emberfeletti, amit az utánpótlás-nevelés terén az országban szinte egyedülállóan képviselnek. ...

... Büszkék vagyunk rá, hogy az első főtámogatói lehetünk ebben a szezonban az OSE-nak, és azt várom ettől, hogy sok olyan cég is felfigyel a sport, az OSE Lions támogatására, akik nem multicégek, hanem olyan kisvállalkozások, mint mi vagyunk."

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

 

 

 

2015

 

A kömlődi gyermekotthont szerettük volna kívülről-belülről kicsit felújítani. Senki sem lazsált, mint szorgos méhek, dolgoztunk:

 

 

A Komárom-Esztergom Megyei Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Kollégium és Gyermekotthon kis diákjai és lakói egy csodálatos napot töltöttek el a rezi Dínóparkban:

 

 

 

 

 

 

Ismét részt vettünk a Budapest-Bamako túrán, hogy az itthon összegyűjtött adományokat eljuttassuk a rászoruló gyerkőcöknek:

 

10 egységcsomag iskoláknak telis-tele iskolaszerekkel. Ezen kívül vittünk még sok ruhát, labdákat, játékokat stb…

 

 

 

 

Marokkóban:

 

 

 

 

A sivatag:

 

   

 

 Átadások Mauritániában. 3 iskolában adtunk át 3 iskolacsomagot és játékokat, továbbá egy kis falucskában ruhákat:

 

 

 

A gyerekek kezében tartott képet a dabasi iskolások küldték nekik, hogy lássanak ők is egy kis telet:

 

 

Maliban adtuk oda a többi iskolai csomagot és adományokat. Jobb helyet nem is találhattunk volna, jó kezekbe került a segítség:

 

 

Végül a finish-ben:

 

 

2014

 

Budapest-Bamako túra, az útvonal ismerős, a cél nem változott. Ismét sikerült!

 

 

2013

 

Tatán gyűjtöttünk a tatai Szivárvány és Piros Óvodának. Sikerült mosolyt csalnunk a gyerekek arcára:

 

 

 

 

Dabason is gyűjtöttünk:

 

 

A bakonybánki óvoda kis óvodásainak a hétköznapjait varázsoltuk szebbé: laminált padlóval burkoltuk a csoportszobát, vidám figurákat festettünk a falakra, felújítottuk a székeket és a kültéri játékokat lefedtük ponyvával:

 

 

 

 

Ezúttal az oroszlányi Benedek Elek Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégiuma számára rendeztünk gyűjtést, amit nagy örömmel fogadtak kicsik és nagyok:

 

 

Vajon ki gyűjt többet? Oroszlány vs. Tata (Most az oroszlányiak győzedelmeskedtek, de a tataiak megígérték, hogy következő alaklommal revansot vesznek. Úgy legyen!)

 

 

Budapest-Bamako, Kalandra fel!

 

„Ceruzáink” bemutatkoznak:

VIDEÓ

 

Örültek a gyerekek az ajándékoknak Bissauban is:

VIDEÓ

 

 

 

Rajzeszközöket gyűjtöttünk a közelgő Budapest-Bamako túránkra Oroszlányon és Tatán:

 

 

2012

 

A bakonybánki ovisok kedves műsort adtak Mikulás napján a tatai Magyary Zoltán Művelődési Központban a fotókiállítás megnyitóján:

 

 

Oroszlányon a Kölcsey Ferenc Művelődési Központban megnyitottuk az Afrika színes élete és az Afrika feketén-fehéren című fotókiállítást:

 

Kedvcsináló a kiállításhoz:

VIDEÓ

 

 

A Segítsd meg Alapítványt egy elhivatott és lelkes fiatal társaság hozta létre 2012. szeptember 1-jén, hogy segítse a nélkülöző gyermekeket képesség fejlesztő, kreativitást serkentő és egyéb önkifejezési módokra alkalmas eszközökkel. A támogatásokból összejött adománycsomagokat minden évben 3 alkalommal adjuk át a rászoruló családokban élő gyermekeknek, óvodáknak, iskoláknak, közhasznú szervezeteknek.

 

 

A háttérből próbálunk folyamatosan hozzájárulni az OSE Lions és a Mega Tech csapat sikereihez. Ajánljuk mindenki figyelmébe példamutató munkásságukat és tiszteljük, hogy ezek a fiatalok szinte a semmiből mit teremtettek. Gratulálunk az eddig elért eredményekhez, országos sikerekhez!

Hajrá fiúk-lányok!

 

 

Kövesd őket a Facebook-on is!

 

 

Kövesd őket a Facebook-on is!

 

 

Kövesd őket a Facebook-on is!

 

Ha valóban dolgozni szeretnél és jól keresni, AKKOR GYERE HOZZÁNK DOLGOZNI! / 2016-05-04 11:16:33

 

Ha utálod a monoton munkát!

Ha szereted a megoldható kihívásokat akár napi szinten!

Ha szeretnél egy fiatalos, teljesítményorientált csapatba tartozni!

 

AKKOR GYERE HOZZÁNK DOLGOZNI!

  

A számunkra tökéletes kolléga:

proaktív és önálló

mindemellett jó csapatjátékos

vidám természetű

képes gyorsan reagálni a változásokra

innovatív szemlélettel rendelkezik

munkavégzése hatékony

és munkájára igényes

 

A fejlődési lehetőségek nálunk adottak! Élni kell vele!

Szívesen várjuk pályakezdők jelentkezését is!

allas@gege.hu

 


Téli leállás / 2017-11-08


BEMUTATÓ TEREM MEGNYITÓ / 2017-08-18

 

Szeptember 2-án megnyitjuk bemutató termünk kapuját! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!
Címünk: Tatabánya, Galagonya u. 18.
https://goo.gl/maps/Bf4RfDHDwjK2


Ünnepi üdvözlet / 2016-12-20

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a Gege csapat!

 

Karácsonyi videó


Összes hír megtekintése